KONTAKT OSS
 
   BÅTLAGRING
   VERKSTED
 BELIGENHET & TRANSPORT
   KONTAKT OSS

 

:: BEREGN PRIS - VINTERLAGRING

 
 

:: BEREGN PRIS - BÅTHOTELL

 
 

Stadsbygd Båtsenter AS
7105 Stadsbygd

Telefon.: 992 55 550
post@stadsbygd-batsenter.no

:: VERKSTED
I vårt verkstedet møter du dyktige fagfolk med en allsidig kompetanse innen for motor-mekanikk, elektornikk og båtbygging.
Les mer
 

:: BELIGGENHET OG TRANSPORT


Stadsbygd Båtsenter ligger sentralt plassert helt ytterst på Rødbergsneset i Rissa kommune. Båttrafikken inn og ut fjorden runder dette neset for å komme videre, og det har derfor vært naturlig å etablere seg her. Stadsbygd Båtsenter er godt synlig fra sjøen og har egne gjesteplasser for besøkende.

 
Reiserute fra Trondheim
Det er 12 nautisk mil fra Trondheim til Stadsbygd med båt utover fjorden. Du kan også kjøre bil og da benytter du fergeforbindelsen over Trondheimsfjorden (Flakk –Rørvik) For å komme til Stadsbygd fra Rørvik fergeleie, tar du til venstre inn på riksveg 717, og følger veien 7-8 km. Følg veien videre til Rissa og ta av til Rødberget.
Det er også en mulighet å ta hurtigbåten Trondheim – Vanvikan fra Pirterminalen eller buss som går direkte fra Trondheim til Stadsbygd.

Kart finner du her

 

Henting av båt
Ved forespørsel kan vi hente deres båt enten med tilhenger eller at båt blir kjørt for egen maskin. Dette bør avtales i god tid før transporten skal utføres pga. høy aktivitet i vår/høst perioden.

Hjemreise
Retur til f.eks. Tronheim bistår Stadsbygd Båtsenter med transport til Rørvik (Ferge) eller Vanvikan (Hurtigbåt) etter avtale.

Rutetider til Fosen trafikklag.

 

Reiserute fra Orkanger
Det er ca.17 nautisk mil fra Orkanger til Stadsbygd rett ut Orkangerfjorden. Med bil må du kjøre til Klett-krysset, over Byneset og videre til Flakk for bilferge over fjorden. For å komme til Stadsbygd fra Rørvik fergeleie, tar du til venstre inn på riksveg 717, og følger veien 7-8 km. Følg veien videre til Rissa og ta av til Rødberget.

Kart finner du her

 
Reiserute fra Brekstad

Kart finner du her
 

Med forbehold om prisendringer og skrivefeil.