Beliggenhet og transport

Stadsbygd Båtsenter ligger sentralt plassert helt ytterst på Rødbergsneset i Indre Fosen kommune. Båttrafikken inn og ut fjorden runder dette neset for å komme videre, og det var derfor vært naturlig å etablere seg her. Stadsbygd Båtsenter er godt synlig fra sjøen og har egne gjesteplasser for besøkende.

Rutetider, BUSS AtB

Rutetider, FERGE Flakk-Rørvik

Rutetider, HURTIGBÅT Trondheim-Vanvikan

 

Reiserute fra Trondheim
Det er 12 nautisk mil fra Trondheim til Stadsbygd med båt utover fjorden. Du kan også kjøre bil og da benytter du fergeforbindelsen over Trondheimsfjorden (Flakk –Rørvik) For å komme til Stadsbygd fra Rørvik fergeleie, tar du til venstre inn på riksveg 717, og følger veien 7-8 km. Følg veien videre mot Rissa og ta av til Rødberget, det er skiltet til båtsenter.
Det er også en mulighet å ta hurtigbåten Trondheim – Vanvikan fra Pirterminalen eller buss som går direkte fra Trondheim til Stadsbygd.

Reiserute fra Orkanger
Det er ca.17 nautisk mil fra Orkanger til Stadsbygd rett ut Orkangerfjorden. Med bil må du kjøre til Klett-krysset, over Byneset og videre til Flakk for bilferge over fjorden. For å komme til Stadsbygd fra Rørvik fergeleie, tar du til venstre inn på riksveg 717, og følger veien 7-8 km. Følg veien mot Rissa og ta av til Rødberget.

Henting av båt
Ved forespørsel kan vi hente deres båt enten med tilhenger eller at båt blir kjørt for egen maskin. Dette bør avtales i god tid før transporten skal utføres pga. høy aktivitet i vår/høst perioden.


Når du skal levere eller hente båt er vi behjelpelig med transport til buss , ferge fra Rørvik eller hurtigbåt fra Vanvikan. Dette må avtales.