Jobber du som mekaniker og
ser etter noe nytt og spennende?

Fra mekaniker til båtmekaniker

Vi ser etter dyktige og engasjerte mekanikere. Med en liten tilvenningsperiode kan du gå fra å jobbe med kjøretøy på hjul, til fartøy som skjærer gjennom sjøen. Vi er et av de største båtsentrene i Midt-Norge som jobber med fritidsbåter i stor skala. Noe som gir deg både en trygg og spennende arbeidsplass. Vi satser på våre ansatte og tilbyr deg kurs og kompetanse slik at du hele tiden kan utvikle deg som fagperson.

Variert hverdag

Engasjerte kollegaer

Spennende oppgaver

Størst på fritidsbåt i Midt-Norge

Kvalifikasjoner

> Du har fagbrev eller arbeidserfaring som mekaniker

> Du er serviceinnstilt og glad i dialog med kunder

> Du er selvstendig og setter høye krav til det du leverer

Ofte stilte spørsmål

Må jeg ha erfaring fra jobbing med båt?

Nei, så lenge du har fagbrev eller erfaring som mekaniker kan du søke om jobb til oss. Båtmoterer fungerer etter de samme grunnprinsippene som andre motorer, så mye vil være likt.

Hvilke arbeidsoppgaver har en båtmekaniker?

Som båtmekaniker må du beherske alt fra skifte av topp-pakning til montering av elektronisk utstyr. På grunn av det store spennet i arbeidsoppgaver investerer vi mye i faglig utvikling av våre ansatte. Hvis du er nysgjerrig og lærevillig vil du få relevant faglig påfyll som ansatt hos oss.

Hvordan er arbeidsdagen på jobb?

Arbeidsdagen hos oss er variert og består av alt fra enkle servicejobber til omfattende motorbytte og installasjon av propellanlegg. Vi er autorisert motorverksted og har diagnoseutstyr for alle våre motormerker. I tillegg til å jobbe på vårt verkstedanlegg, reiser vi også ut til våre kunder for service- og reparasjonsoppdrag. 

Din nye arbeidsgiver?

stadsbygd båtsenter logo

Etablert

2006

Ansatte

13

Omsetning

13 352 444

Send søknad til

Ring for info

Lyst på lærlingplass som båtmekaniker?

Send en e-post til Gry for å få vite mer: gry@stadsbygd-batsenter.no