Om oss

stadsbygd båtsenter

En lys idé og et stort behov etter lagringsplass for båter i Midt-Norge gjorde at Stadsbygd Båtsenter AS ble etablert i 2006, med to ansatte og en lærling. Det første bygget som sto ferdig var en uisolert lagringshall som skulle ha plass til 66 båter opptil 32 fot. Hotellet ble fort fylt opp av båter fra hele Midt-Norge. På grunn av stor etterspørsel måtte skaffe lagring i en ekstern lagringshall.

Først i 2007 ble administrasjonsbygget ferdig, her med butikk og to verkstedhaller.  Stor etterspørsel etter lagring og våre verkstedtjenester har ført til en del utbygging. I 2015 sto tilbygget til verkstedet og ny vaskeplass ferdig, og i 2018 ble vår nye tempererte lagringshall på 1150 m2 ferdigstilt.

Nå har vi en kapasitet på ca 135 båter for innendørslagring. Vi tilbyr også utelagring av båter.

Perfekt beliggenhet i Trondheimsfjorden gjør at vi er tilgjengelig for de fleste om man kommer inn eller ut fjorden. Vi er behjelpelig med transport til buss, ferge eller hurtigbåt ved levering eller henting av båt som har vært til oss på lagring eller verksted. Vi har full drift hele året og er pr. i dag ni ansatte. I tillegg til butikk og administrasjonen har vi fem mekanikere med lang erfaring og bred kompetanse innen båt. Vi er forhandlere av forskjellige båt, motor og utstyrsmerker.

 

Reportasje i Fosna Folket

Reportasje i Adresseavisen