Om oss

stadsbygd båtsenter

En lys idé og et stort behov for lagringsplass for båter i Midt-Norge gjorde at Stadsbygd Båtsenter AS ble etablert i 2006. Det første bygget som ble bygd var en lagringshall som skulle ha plass til 66 båter opptil 32 fot. På grunn av stor etterspørsel valgte vi bygge om båthotellet samt at vi måtte skaffe lagring i en ekstern lagringshall.  I dag lagrer vi ca 100 båter inne og ute.

I oppstarten var vi to ansatte og en lærling som jobbet her. Hotellet ble fort fylt opp av båter fra hele Midt-Norge. Først i 2007 ble administrasjonsbygget ferdig, her med butikk og 2 verkstedhaller. Stor etterspørsel etter lagring og våre verkstedtjenester har gjort at vi er nå 7 ansatte og en lærling. I 2015 sto tilbygget til verkstedet og en ny vaskeplass ferdig. Vi planlegger nå neste byggetrinn, det er en temperert lagringshall for ca 80 båter.

Perfekt beliggenhet i Trondheimsfjorden gjør at vi er tilgjengelig for de fleste om man kommer inn eller ut fjorden. Vi er behjelpelig med transport til buss, ferge eller hurtigbåt ved levering eller henting av båt som har vært til oss på lagring eller verksted.

Vi har full drift hele året. Våre mekanikere har lang erfaring og bred kompetanse innen båt. Pr i dag er vi 8 ansatte; i tillegg til butikk og administrasjonen har vi 3 mekanikere og en lærling jobber året rundt i hallen. Vi er forhandlere av forskjellige båt, motor og utstyrsmerker.

 

Reportasje i Fosna Folket

Reportasje i Adresseavisen